04.03.2019

значок_швидкої.jpg

                                   Вітаємо ювіляра!

       01.03 2019 року виповнилося рівно тридцять років , як А.В. Вершигора був призначений на посаду головного лікаря Київської станції швидкої медичної допомоги, змінивши на цьому посту Т.В. Адамович. На той момент Анатолій Васильович уже мав досвід роботи заступника головного лікаря (1986-1989), а до того - виїзного лікаря-педіатра, старшого лікаря-педіатра, старшого лікаря оперативного відділу, завідувача підстанції (1977-1986).

     30 років - прикметна дата ще й з огляду на те, що нинішньому директору Центру ЕМД та МК А.В. Вершигорі належить своєрідний рекорд перебування на цій дуже непростій посаді. Н.А. Ленгауер очолювала заклад 27 років (1948-1975). І.Г. Усиченко – 11 років ( 1975- 1986). А до них головні лікарі станції змінювалися часто, бувало і двічі на рік. Причин тому багато, але найголовніша -   специфіка керівництва швидкою, що під силу дуже небагатьом. Тож, побажаймо А.В. Вершигорі витримки та здоров’я, аби кермо нашого майже трьохтисячного медзакладу було і надалі у міцних та надійних руках справжнього професіонала.

               Чекаємо експертного висновку акредитаційної комісії

     26-27 лютого -  роботу Центру ЕМД та МК перевіряла експертна комісія ДОЗ на предмет відповідності закладу стандартам акредитації. На підставі розгляду поданих документів, комісія у місячний термін має прийняти рішення про акредитацію Центру та присвоєння йому відповідної категорії ( першої, другої, вищої) або про відмову в такій чи про необхідність повторної експертної оцінки.

   Акредитація закладу охорони здоров’я - це офіційне визнання наявності в ньому умов для якісного, своєчасного, певного рівня медичного обслуговування , дотримання стандартів відповідності медичних працівників єдиним кваліфікаційним вимогам.

     Ми віримо, що пройдемо перевірку з високим результатом.

                           Про стан потерпілих в ДТП

     28.02 бригада Центру з відділення №11 потрапила в серйозне ДТП разом з пацієнтом, якого везла до лікарні. Розслідування трощі триває. Постраждалі співробітники (лікар та фельдшер) знаходяться на стаціонарному лікуванні. Їх стан колеги оцінюють як задовільний. Водія “Медспецтрансу” - виписано з лікарні. Пацієнта після огляду та надання першої допомоги переведено до іншої лікарні за профілем захворювання.

                                 Справи поточні

     Продовжується ремонт відділень Центру ЕМД та МК №№ 11, 14.

                                     ……….

     4.02 розпочато переговори між адміністрацією Центру ЕМД та МК та профспілковим комітетом закладу щодо укладення колективного договору на 2019-2020 рр..

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК