Сьогодні  Центр ЕМД та МК міста Києва  урочисто і тепло  проводжав на заслужений відпочинок  шановану людину, багаторічну ветеранку праці  Раїсу Коцюк.  

Окрім зливи добрих слів Раїсі Олександрівні було вручено Почесні грамоти Центру і Департаменту охорони здоров’я за особистий внесок у систему охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість своїй справі, активну життєву позицію.

Раїса Олександрівна Коцюк присвятила роботі на Київській швидкій 38 років життя. Понад 22 роки - обіймала посаду старшого інспектора відділу кадрів. Сьогодні її останній робочий день у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва. Завтра вона -  уже повноцінна пенсіонерка. Вранці уже не треба буде бігти на роботу…Добре це чи не дуже…Час покаже. А поки  колектив проводжав Раїсу Олександрівну з подяками за сумлінну роботу і побажаннями використати вивільнений робочий час з максимальною користю для себе і рідних та просили не забувати, що її безцінний досвід буде потрібен закладу. Колеги обіцяли звертатися  до неї за порадами та допомогою,  просили заходити в гості.

Дякуємо, Раїсо Олександрівно, за вашу працю. Будьте завжди такою світлою та усміхненою! До зустрічі!

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК